ORGASM (II) – răspunsuri la întrebări

În acest material vă voi răspunde la întrebări.

 

Pentru că unii bărbați, dar și femei, s-au declarat nemulțumiți de materialul meu intitulat „Orgasm”, pe motiv că ar fi vrut mai multă informație pe temă și n-au primit-o.
Am zâmbit, amuzată. Din punctul meu de vedere, materialul și-a atins obiectivul: a generat întrebări în scris sau în mintea cititorului în legătură cu acest subiect, considerat multă vreme tabu.
Deși, inițial, n-am vrut să fac pe placul nimănui, m-am răzgândit și am decis să răspund la întrebări:
„O femeie, dacă iubește un bărbat, are orgasm?”. Răspunsul meu: Nu neapărat! Sunt multe femei, care își iubesc bărbații, parteneri de sex, dar nu au orgasm.
„Un bărbat, dacă iubește o femeie, aceasta are orgasm?”. Răspunsul este același: Nu neapărat!
Cred că întrebarea centrală a celor mai mulți bărbați și femei a fost: Atunci, de ce anume depinde ORGASMUL UNEI FEMEI?
Dragii mei, pregătiți-va pentru răspunsul meu: Orgasmul unei femei depinde, în cea mai mare măsură, de femeie!
Bărbați, nu respirați ușurați și nu dați bir cu fugiții! Am spus că „în cea mai mare măsură” depinde de femeie, ceea ce înseamnă că și contribuția voastră este destul de importantă, în unele cazuri, chiar decisivă.
Farmecul, tandrețea, felul în care o priviți, dorința voastră pot contribui semnificativ la trăirea partenerei voastre!
Și, acum, să detaliem:
Nu degeaba se spune că mintea unei femei este zona sa cea mai erogenă!
E de preferat, întâi, să-i cuceriți mintea, iar mintea unei femei trebuie să fie, înainte de toate, liberă!
Dacă mintea femeii e ocupată cu altceva, de genul : „Nu mai avem pâine”, ” Trebuie să fac curat în debara!”, „Ce face copilul”, ” Sunt cam grasă „, etc,  atunci orgasmul nu intră în calcul.
O femeie trebuie, de asemenea, să-si dorească să aibă orgasm și să integreze faptul că merită să trăiască această experiență magică!
Să nu uităm că, psihologic, transgenerațional, femeia a trecut prin epoci de mare oprimare și asta se mai resimte în zestrea ei genetică.
Femeia a trăit epoci de mare chinuială, când era considerată un bun al bărbatului, când era lipsită de dreptul de a alege sau când teama de a face copii fără număr nu mai lăsa gând pentru orgasm.
Ca să nu mai punem la socoteală credința limitativă din acele vremuri, care mai bântuie și acum, că doar prostituatelor le place să facă sex!
Un alt aspect este legat de trăirea femeii față de partenerul ei de sex și, aici, rolul bărbatului este esențial.
Dacă ea se va simți folosită, golită sau pe post de gonflabilă (și, asta se simte la nivel energetic), atunci în mintea, în sufletul și în corpul femeii nu va fi loc pentru orgasm!
Așa că, dragi bărbați, dacă vă doriți ca partenera voastră să aibă orgasm, ceea ce ține de voi este să o faceți să se simtă cea mai minunată și mai dorită femeie de pe Planetă!
Și, încă un lucru, dragi bărbați: după minunata partidă, amintiți-vă să-i mulțumiți partenerei voastre, pentru că v-a ales să împărtășească cu voi această experiență atât de intimă și de magică!
Așa cum un fluture îi mulțumește unei flori, că s-a deschis special pentru el!
          Deja, iubim, suntem iubiți și din ce în ce mai fericiți!
          EMMA TOADER, psiholog și jurnalist

3 gânduri despre „ORGASM (II) – răspunsuri la întrebări

  1. Adevăratul elixir e orgasmul sublimat și condusă energia în micul circuit ceresc.. :)) (când ai orgasm proteinele și energia se pierd) ai plăcerea dar nu ai pierderi plus se face transferul în, yang…. Smile

    Apreciază

Lasă un comentariu